skip to Main Content

Nu, 30 augustus 2019 kan ik schrijven dat het aantal gedichten tot 160 is uitgegroeid, het waren er zelfs meer, maar bij een crash van de gedichtensite zijn er 15 verloren gegaan.

Dat deze voorgoed verdwenen zijn had ook met mijn blind vertrouwen in de techniek van doen. Ik meende dat alle gedichten in een Cloud waren opgeslagen. Nee dus! Maar dit voorval herinnerde mij er aan dat papier en inkt betrouwbaar blijven!

Maar er ontstonden nieuwe gedichten, en het verlies ervan werd tot een rimpel in het water.

Uit de 160 gedichten werden 77 gekozen voor het samenstellen van een gedichtenbundel. Het manuscript werd ter lezing aan uitgever Boekscout gezonden die lovend reageerde. En de uitgifte van mijn boek werd op 23 augustus jl. een feit.

Een wat harde maar begrijpelijke maatregel was, dat nagenoeg alle gedichten die in de bundel werden opgenomen, van de gedichtensite verwijderd dienden te worden. De teller staat hierdoor op 83.

Met pijn in het hart het ik dit uitgevoerd, maar bedacht de troostende woorden dat deze gedichten een zelfstandig leven hebben gekregen in een prachtig boek met de titel: Dit doe ik ook nog…

U kunt het boek vanaf mijn site bestellen, maar het is uiteraard ook leverbaar bij uw eigen boekwinkel.

Op mijn Blog evertdeboer.auteursblog.nl kunt u een bericht en ook sterretjes achterlaten.

Ik zal alles in dank aanvaarden en u desgewenst ook berichten!

Back To Top